Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Nejnovější recenze ze sekce Foto Brašny a pouzdra

Case Logic SLMC201

Case Logic SLMC201

Ověřený zákazník Aaron Anonym

Přidáno: včera, 10:09

Zakoupeno v Aaron

Doporučuje produkt

Dobře řešený vnitřek, dost menších kapsiček pro příslušenství. Do tašky se mi vleze vše potřebné pro foťák a i přesto nevypadá přehnaně velká. Jsem s ní spokojená a doporučuju ji.

LowePro Flipside 300

LowePro Flipside 300

Ověřený zákazník VK Foto Jacho P.

Přidáno: včera, 05:49

Zakoupeno v VK Foto

Doporučuje produkt
  • Malý, skladný, dobře zpracovaný, vytlumený.
  • trochu málo místa pro větší skla a osobní věci.

Pro amaterského fotografa , který nechce obětovat větší fin.obnos je tento produkt ůplně v poho.

Sony LCS-CS2

Sony LCS-CS2

Ověřený zákazník Sonycb.cz Anonym

Přidáno: 15. května 2012

Zakoupeno v Sonycb.cz

• Moc pěkný design,
  • vypolstrování proti poškrábáná
  • kvalitní materiál, zipy
  • Na uvedený Cyber Shot DSC HX9V je obal velmi těsný, sice se přístroj nemá možnost v obalu hnout, ale při častém focení raději necháte přístroj mimo obal, jak je vkládání a vytahování náročné.

Ověřený zákazník Centrum FotoŠkoda Martin

Přidáno: 15. května 2012

Zakoupeno v Centrum FotoŠkoda

Doporučuje produkt
  • Vyhovuje přesně mým potřebám (svatby, reportáž). Líbí se mi dělený prostor, který je u tohoto typu fotobaťohu skvěle řešení a vejde se mi tam hlavní výbava. Vypolstrování je také velmi dobře řešeno oproti starším modelům.
  • Nemá úchyt na stativ, ale vzhledem k tomu jak je designově řešený, by se už asi stativ nikam nevešel.

perfektní poměr cena/výkon. Určitě bych tento baťoh doporučil všem, kdo tráví celý den fotografováním.

Aquapac 445

Aquapac 445

Ověřený zákazník VodaHory.cz Pavil Víšek

Zakoupeno v VodaHory.cz

• Váha
  • dobrá manipulace
  • Slabé spoje igelitu

Při častějším používání nejspíš dojde k roztržení sváru igelitu u zavírací lišty.Ale to je problém asi u všech vodních pouzder tohoto typu.

Vanguard Riga 6B

Vanguard Riga 6B

Beruskazelena Beruskazelena

• Kvalitní a kompaktní zpracování

Obal na foťák Vanguard Riga 6B mám již 2 roky a jsem s ním velmi spokojená. Projezdila jsem s ním několik dovolených a stále drží. Obal je kvalitně zpracovaný, nikde se netrhá, ani nic podobného. Foťák se do něj vejde akorát a do přední kapsičky dám kabel na propojení s poítačem a paměťovou kartu. Lze ho přidělat na pásek, nebo připevnit popruh a nosit na rameni nebo přes tělo. Tento produkt doporučuji.

Ověřený zákazník MEGAFOTO.CZ Anonym

Zakoupeno v MEGAFOTO.CZ

• pevnost
  • dostatek prostoru
  • vejde se notebook 17" s plnou klávesnicí
  • kvalitní systém popruhů včetně pásu kolem pasu
  • kvalitní provzdušněné polstrování na dosedacích plochách na zádech
  • málo kapes na menší předměty - baterie, filtry, kabely, datové karty
  • malá variabilita příček - suché zipy jsou přesně rozmístěné systémem pásek na pásek, velikost přihrádky nelze příliš přizpůsobit konkrétnímu předmětu

kompaktní tvar
symetrické pevné zavěšení na zádech
mimo stativu pojme kompletní základní výbavu fotografa

LOWEPRO Toploader Zoom 50 AW

LOWEPRO Toploader Zoom 50 AW

Ověřený zákazník FOTO.cz Zdeněk závorka

Zakoupeno v FOTO.cz

• Kvalitní
  • Lehké
  • Pláštěnka
  • Kapsa pro doklady a paměťové kartty
  • -

Kvalitní a lehké pouzdro s pláštěnkou pro zrcadlovku, vpředu
oddělená kapsa pro doklady a paměťové karty.

LowePro Crumpler Jimmy Bo 300

LowePro Crumpler Jimmy Bo 300

Ověřený zákazník Centrum FotoŠkoda Karlosek

Zakoupeno v Centrum FotoŠkoda

Doporučuje produkt
  • vypolstrované záda pouzdra, velikostně odpovídá rozměrům, které jsem požadoval
  • možná by byl vhodný pásek přes nohu, jako to je u 400

Velmi pohodlné pouzdro, foťák v tom sedí, vůbec se nepohybuje.
Dvě přihrádky na filtry, a krytky, možná by se tam vlezla i nabíječka baterky, ale už by to bylo tak tak.

LowePro SlingShot 200 AW

LowePro SlingShot 200 AW

Jiří Jiří

Přidáno: 13. května 2012

• - rychlý a pohodlný přístup k fototechnice
  • - kvalitní zpracování polstrování i celého batohu
  • - dostatek místa na fototechniku,
  • - po delší chůzi se stává batoh nepohodlný
  • - popruh občas překáží
  • - málo místa na osobní věci

Řešení s jedním popruhem nabízí právě tu zmiňovanou přednost a tou je velmi rychlý a pohodlný přístup k foťáku, ale po delší chůzi se díky jednomu popruhu stává batoh nepohodlný a popruh také brání v případě, když chcete například jít s rozepnutou bundou.
Horní přihrádka na osobní věci je velmi malá, nevejde se do ní ani malá láhev s pitím. Maximálně brýle, kapesník, toal.papír, čepice, rukavice a podobné drobnosti.
Batoh se hodí na kratší vycházky a nebo po městě, kde pití nebo i případně jídlo nemusíte tahat s sebou.

Case Logic EHC102

Case Logic EHC102

Ověřený zákazník CDRmarket.cz Antonín Brázda

Přidáno: 12. května 2012

Zakoupeno v CDRmarket.cz

• kvalitní materiál
  • velikost vhodná pro kompaktní superzoom,
  • skořepinové pouzdro dobře ochrání fotoaparát před nárazem

velmi dobré pouzdro

Canon DCC-850

Canon DCC-850

Ověřený zákazník 2hheran Anonym

Přidáno: 10. května 2012

(naposledy upraveno 10. května 2012)

Zakoupeno v 2hheran

Doporučuje produkt
  • přesně to co jsem potřebovala,
  • rychlé dodání
  • dobrá cena

LowePro Photo Sport 200 AW

LowePro Photo Sport 200 AW

Ověřený zákazník Asus.cd Anonym

Přidáno: 9. května 2012

Zakoupeno v Asus.cd

Doporučuje produkt
  • Výborná kombinace trekového, resp. cyklobatohu a fotobatohu. Velký úložný prostor i mimo prostor pro zrcadlovku, vzhledem k čemuž uvažuji o využití batohu jako příručního zavazadla do letadla.
  • Nic

100% spokojenost, koupil bych znovu, na trhu jsem lepší kombinaci fotobatohu a sportovního batohu nenašel.

LowePro Rezo 180 AW

LowePro Rezo 180 AW

Ověřený zákazník EuroKing Anonym

Přidáno: 9. května 2012

Zakoupeno v EuroKing

Doporučuje produkt
  • Dostatek úložného prostoru, pláštěnka součástí balení.
  • Nemám připomínky

Super řešená taška pro foťák, inteligentně řešené otevírání s ohledem na kapsáře. Max.spokojenost

Bagmaster ML015

• prostor pro camelback
  • polstrovani
  • vnitrni usporadani
  • plastenka

Dobry batoh pro turistiku s moznosti ulozeni mensi fotovybavy (mne se veslo digi i analog telo + jeden objektiv).

Perfektni je prostor pro karty/filmy/filtry atd...

Kata DL-G-14

Kata DL-G-14

Ověřený zákazník Alza.cz Jan

Zakoupeno v Alza.cz

• Lehká, měkká, má pláštěnku

Mám ji několik let a jsem úplně spokojen. Vejde se mi do ní Nikon i s objektivem 18-105 (delší) a navrch nebo dospod i peněženka, když je to potřeba.

Pajul Pajul

• poměr cena kvalita
  • uspořádání kapes
  • multifunkčnost
  • nic

Je úplně skvělý, mám ho sice jenom chvíli,ale nacházím na něm je samá pozitiva. nemusíte ho ani sundávat ze zad, jen odškrknete zip a do pár vteřin fotíte. Taktéž už jsem zmokla a fotovýbavě se nic nestalo. Také se mi líbí jeho nenápadnost, zbytečně nepřivádí pozornost případným zlodějům. Doporučuju!

Pajul Pajul

LowePro S&F Utility Bag 100 AW

KLuK KLuK

• odolný materiál
  • pláštěnka
  • poutka na bocích pro připevnění menších pouzder (systém SlipLock)
  • otvor pro vyvedení kabelů
  • možnost nosit na opasku nebo přes rameno (ramenní popruh nené součástí)
  • variabilita vitřního prostoru by mohla být lepší

Středně velké pouzdro s dobrým polstrováním a odolné proti normálnímu dešti. V pohodě pojme tělo s gripem a dobné příslušenství. Na toto je pouzro zamýšleno a tomu je i přizpůsobeno umístění vnitřní přepážky na suchý zip. Pokud chcete pouzro využít na jiné fografické potřeby, zamrzí malá variabilita vnitřní přepážky. Suché zipy, na které se připevňuje jsou poměrně úzké, tak ji můžete připevnit cca 4 cm od okraje, pokud byste chtěli vnitřní prostor pouzra rozdělit na poloviny, nemáte už na co přepážku připnout. Takže nezbývá než uplatnit lidovou tvořivost nebo se spokojit s daným stavem. Díky systému SlipLock lze pouzdro jednoduše připnout na bederní pás nosného systému S&F nebo obyčejný opasek, popřípadě na brašny či batohy optřené poutky.
Pláštěnka je umístěna v kapse na zadní straně pouzdra a je s ním pevně spojena, takže ji určitě neztratíte. Vyjímá se ze spodu a lze bez problémů nasadit na pouzdro. Pro její uložení ji stačí lehce složit a vsunout zpět do kapsy. Vzhledem k tomu, že samotný materiál použitý na vnější straně pouzdra je dostačně odolný př běžném dešti, pláštěnku využijete spíše vyjímečně, při hodně prudkém dešti.
Pouzdro používám pro systémový blesk, uložení zdroje navigace (zde oceňuji možnost vyvedení kabelu) a pár dalších drobností jako náhradní baterie do fotoaparátu a blesku, dálkové spouště atp. Uloženým věcem skýtá dostatečnou ochranu a slouží k mé spokojenosti.

EWA-MARINE D-SW

EWA-MARINE D-SW

Ověřený zákazník ObchodCR Anonym

Přidáno: 6. května 2012

Zakoupeno v ObchodCR

Doporučuje produkt
  • je asi odolnejší než aquapac
  • Na obrázku je stará verze. Nová vypadá trochu jinak.
  • Kolejnice z nerezové oceli jsou ve skutečnosti plastové.

Pouzdro vypadá dostatečně spolehlivě na použití s foťákem za 8000Kč :-)

Zobrazuji 1 - 20 ze 500 recenzí [ 1 ] 2 3 4 5...25